Cautare

61748 de rezultate pentru "salvat din streang in ultima clipa filmulet video" (5.23 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat recent ca, daca va castiga alegerile prezidentiale, va fi facuta si o recalibrare a majoritatii, in sensul ca formatiunea sa trebuie sa dea premierul.
Traieste si el, de ceva vreme, drama pe care au trait-o, inaintea lui, Viorel Catarama ori Valeriu Stoica, oameni care au ajutat PNL in momente grele si au sfarsit prin a fi injurati de liberalii insisi.
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
Farcas) In perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a derulat la Washington asa-numita AUDIERE A CETATENILOR PRIVIND DEZVALUIREA (Citizen Hearing on Disclosure) privind dovezi ale unei prezente extraterestre pe planeta noastra.
FARCAS) Contactatii sunt persoane care pretind nu doar ca au avut o intalnire de gradul IV, dar si ca sunt in permanenta legatura cu extraterestrii, avand, in calitate de mesageri ai unei inteligente suprapamantene, misiunea de a raspandi anumite informatii printre oameni, in general avertismente (uneori cu tenta apocaliptica), privind comportamentul nostru.
OZN-uri enigmatice in Denver, Colorado (Autor: ... FARCAS) Pe 8 noiembrie 2012, canalul de stiri Fox31 din Denver (Colorado) anunta ca un mare numar de obiecte zburatoare neindentificate au fost surprinse deasupra orasului Denver si nimeni nu poate explica ce se intampla.
- Arata acest dialog de ajutor j - Deruleaza la urmatoarea postare din Noutati k - Deruleaza la postarea anterioara din Noutati p - Creeaza o postare noua l - Imi place / Nu-mi mai place postarea selectata c - Adauga un comentariu la postarea selectata s - Distribuie postarea selectata o - Deschide atasarea postarii selectate enter - Vezi mai mult din postarea selectata q - Cauta in contactele Messenger / - Cauta Facebook Messenger este una dintre cele mai populare aplicatii din toata lumea, fiind utilizata de peste 700 de milioane de persoane in fiecare luna.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
12 dintre cele mai bune site-uri de pe Internet in 2013 Editorii revistei TIME au publicat lista anuala a celor mai bune site-uri din zece domenii principale de interes: presa, audio si video, familie si casnice, curiozitati, shopping, jocuri, utilitare web, socializare, educatie si ciudatenii.
Institutul Cultural Roman din Londra si Muzeul Victoria & Albert (V&A) lanseaza programul "Columna lui Traian 1900: ... In egala masura, programul comemoreaza 140 de ani de la inaugurarea salii Casts Court a muzeului londonez, in 1873, creata special pentru a gazdui o replica unică
YouTube, lider pe piata serviciilor de cautare video pe internet, a anuntat ca utilizatorii sai privesc peste 100 de milioane de videoclipuri pe zi, facand ca acest site sa se numere printre cele mai accesate din lume.
- GADGETS - GAMING - RECENZII - FOTOGRAFIE - CHINEZISME - AUTO Comunitatea de fotografi PENTRUCALARASI il prezinta succint pe Cosmin Sutu ca fiind pasionat de arta vizuala, posesor de cunostinte de grafica digitala, montaje video, fotografie si animatie, cu rezultate pe toate planurile, de la premii la concursuri de fotografie, la colaborarea cu artisti mari si realizarea de videoclipuri muzicale care au fost difuzate la tv si animatii de tip kinetic typography care au cateva milioane de vizualizari.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: ... Cartile incluse in acest demers vor transpune in plan editorial materialele video realizate de TVR.
si NBC Universal au declarat ca vor lansa un site video gratuit in vara aceasta, care va gazdui filme si show-uri de televiziune, venind astfel cu o provocare pentru cunoscutul YouTube, realizat de Google, informeaza Reuters.
Ochelari inteligenti de la Google, ce folosesc sistemul de operare Android Google, care a anuntat ca pregateste niste ochelari cu totul speciali inca de acum cativa ani, a oferit, in premiera, detalii despre proiect, si chiar un prototip, pentru ca eventualii clienti sa-si faca o idee despre accesoriul inovator.
Taylor Swift a stralucit la MTV Video Music Awards 2014! ... Daca atunci cand s-a afisat pe covorul roșu MTV Video Music Awards 2014 nu a impresionat prin tinuta aleasa, cand a urcat pe scena, Taylor Swift a stralucit la propriu.
Potrivit unui memorandum intern, departamentele de specialitate ale Camerei Deputatilor au propus modificarea listei de dotari independente aprobata in decembrie 2007, in functie de cerintele impuse de organismele NATO si de MAE.
(continuare) Reluam din Evenimentul zilei fragmente din prima marturisire facuta de Viorel Hrebenciuc in fata magistratilor care au emis mandatul de arestare in dosarul cererii de restituire a padurii printului Gheorghe Sturdza-Paltin.
Magda Marincovici Profesorul doctor Horatiu Suciu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara din cadrul Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare (IUBCvT) Targu Mures, a avut un an record: 11 transplanturi de inima - Pentru mine, intr-adevar, din punct de vedere al transplantului, 2016 a fost un an bun.
Basescu isi joaca ultima carte Acum, cand Vasile Blaga incearca sa-i aduca aminte lui Traian Basescu ca daca PDL a pierdut, atunci a pierdut pentru ca l-a salvat de la suspendare, nu face decat sa probeze proverbul "pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti", afirma analistul politic Stelian Tanase.
google-analytics.com